Budeme dál vídat Spider-Mana ve filmech od Marvelu?

Bude spolupráce pokračovat?

Sony a Marvel v poslední době docela intenzivně spolupracují. Sony se rozhodlo "půjčit" tuhle postavu Marvelu a tak se Pavoučí muž objevil v Captain America: Civil War (2016) a Marvel zase přiložil ruku k dílu v případě Spider-Man: Homecoming, kde bude mít (jak naznačil trailer) významnou roli Iron Man (Robert Downey Jr.).

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA SPIDER-MAN: HOMECOMING

Otázka zní, zda šlo o výjimky nebo budou obě společnosti dál kooperovat. Na to producentka Amy Pascal reagovala takto:

"Myslím si, že na téhle zkušenosti je skvělé to, že se nestává příliš často, aby se studia rozhodla udělat společně film. Vlastně se to nemusí už nikdy opakovat... tedy poté, co natočíme pokračování."

Nezní to tedy, že bychom se mohli a měli těšit na další společné projekty (pokud pomineme případné pokračování Spider-Mana) a Amy Pascal je někdo, kdo ví o čem mluví. Nejen, že produkuje Spider-Man: Homecoming, ale do roku 2015 působila jako šéfka Sony.

Z jejích slov se dá vyčíst, že zřejmě nebudeme vídat Spider-Mana ve filmech od Marvelu příliš často. Samozřejmě ale není nic vytesáno do kamene, dá se předpokládat, že pokus nový film Spider-Man uspěje, pak budou všechny zúčastněné strany hodně otevřené další spolupráci.

Třeba na Avengers: Infinity War, o kterých se šeptá, že by se v nich právě Spider-Man (Tom Holland) měl objevit.

Spider-Man: Homecoming se do kin přiřítí 6. července.

Měl by podle vás Spider-Man zůstat v rukou Sony nebo je lepší, když s jeho filmy vypomáhá Marvel?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat