Bude to obří hit. Už to není ono. Posouvá to absurditu na novou úroveň, hlásají recenzenti o Rychle a zběsile 8

Novináři viděli nový přírůstek do série.

Spousta lidí je velmi zvědavých, jak dopadne už osmý díl série Rychle a zběsile nazvaný The Fate of the Furious. Přece jen, jde o první film, ve kterém nebude k vidění Paul Walker (pokud ho tedy tvůrci znovu nepřidají digitálně), protože bohužel zemřel.

Snímek byl promítnut novinářům a zdá se, že ti mají hlavně a především slova chvály:

"Ano, #fateofthefurious je perfektní. Tolik zábavy." - Rebecca Ford (THR)

"THE FATE OF THE FURIOUS se s tím nepáře. Zdvojnásobil akci, emoce, intenzitu, humor a samozřejmě rodinu." Erik Davis (Fandango)

"THE FATE OF THE FURIOUS obsahuje některé skvělé akční momenty, ale myslím, že začínám být na tuhle sérii příliš starý, prostě už to není ono." Jeff Sneider (The Tracking Board)

"The Fate of the Furious posouvá absurditu série na nový level, ale přesto působí velmi odlišně. Měl by z toho být obří hit." Peter Sciretta (Slash Film)

"The Fate of the Furious je další vítězný přírůstek do série. Šílený, zábavný a přesto z něj sálá odlišný pocit. Smál jsem se, brečel jsem, fandil jsem." Germain Lussier (io9).

"Nejsem si jistý, jestli jsem viděl byť jen jeden záběr, ve kterém by byli Rock a Vin Diesel společně. Přeberte si to, jak chcete." Steven Weintrabu (Collider)

Film bude mít premiéru 13. dubna.

Pořád vás série baví nebo už je toho moc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat