Logan: Nový film s Wolverinem to natřel Doktoru Strangeovi i X-Menům. Na Deadpoola nestačil

Odstartoval výborně.

Poslední film, ve kterém si Hugh Jackman zahrál Wolverina, tedy Logan se stal miláčkem novinářů i publika. To je sice fajn, ale jde o komerční projekt, takže studio FOX zajímá hlavně to, kolik film vydělá. A odstartoval velmi dobře.

Ve čtvrtek se odehrály předpremiéry, ze kterých si Logan odnesl 9,5 milionů dolarů. To je velmi slušné číslo. Jde o lepší výsledek, než se kterým odstartoval Doctor Strange (9,4 milionů dolarů). Ten je s téměř 677 miliony dolarů nejúspěšnějším marvelovským filmem věnovaným jednotlivému hrdinovi (bavíme se o prvních dílech).

Logan také ukázal záda posledním dvěma x-menovským filmům, tedy Apokalypse (8,1 milionů dolarů z predpremiér) a Budoucí minulostit (8,2 milionů dolarů).

Avšak, Deadpool na tom byl výrazně lépe. Ten z předpremiér získal 12,7 milionů dolarů.

Není snadné odhadnout, kolik si film odnese za první víkend, protože tu hraje roli spousta faktorů (přístupnost R, počasí atd.), ale dovolím si tvrdit, že by Logan neměl mít problém překonat předchozí sólovku Wolverina, která začínala s 53 miliony. Ovšem, jestli se dostane na úroveň prvního samostatného filmu ubručeného mutanta, který překonal hranici 85 milionů dolarů za premiérový víkend, to těžko říct. Ale přál bych mu to.

Viděli jste Logana? Sdílíte nadšení ostatních?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat