Green Lantern Cops: Zahraje si ve filmu hvězda oscarového Moonlight?

Je Trevante Rhodes zvažován do komiksové podívané?

Možná jste už zaslechli, že je v přípravách film Green Lantern Corps., který se pokusí napravit reputaci Green Lanternovi a můžeme se v něm prý těšit na více různých hlavních postav. Jednou z nich by měl být Lantern jménem John Stewart a právě ve spojení s ním se spekuluje o tom, že by si ho mohl zahrát Trevante Rhodes, který zabodoval v oscarovém dramatu Moonlight.

Je na této spekulaci něco pravdy? Na to odpověděl právě bývalý vrcholový atlet Rhodes:

"Každý o tom snil. Když jste dítětem, říkáte si ´Já chci být superhrdinou!´ Takže s ohledem na to můžu říct, že je na tom něco velmi lákavého, ale ještě lákavější je na tom šance objevit se před spoustou lidí, kteří budou chtít jít na tento film, stejně jako v případě Moonlight, na kterém mi velmi záleží."

To není zrovna reakce, po které asi diváci toužili. Není to ani ano, ani ne. Je to jen vyjádření faktu, že by to pro Travantea bylo zajímavé. A pokud je DC moudré, začalo by ho do role zvažovat. Teď je herec aktuálně velmi v kurzu, hrát umí, navíc je velmi fyzicky zdatný, takže ideální kombinace pro postavu superhrdiny.

Pokud jde o samotný film Green Lantern Corps., tak zatím není úplně jasné, kdy by mohl dorazit do kin, ale zřejmě to bude rok 2020.

Líbil by se vám Trevante v hlavní roli?

Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat