Hra o trůny: Bude si to Jaime dál rozdávat se svou sestrou?

Snad ne.

Jednou z prvních šokujících scén, které jsme viděli v Game of Thrones, byl moment, kdy si Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) zaskotačil se svou sestrou Cersei (Lena Headey). Šlo o chvilku, která nejen znechutila, ale také v podstatě spustila sérií události, které mají stále velký dopad na příběh.

A jak to tedy s touhle sourozeneckou/mileneckou dvojkou vypadá? Budou i dál spolu nebo je tu šance, že se Jaime zakouká do někoho, kdo není jeho příbuzný? Na to odpovídal Nikolaj Coster-Waldau:

"Není jako jeho sestra a bratr, strávil celý svůj život na bojišti a zná lidské slabiny a také ví, co to je někoho bezpodmínečně milovat - protože on svou sestru takto miluje. Navíc, nejsou tu žádné jiné nápadnice. Ne, tohle vlastně není pravda - ale on musí vystoupit a zaujmout místo svého otce. Tedy, málem jsem odhalil něco ze sedmé řady a napadlo mě, ´Co to dělám?"

Mezi řádky se dá vyčíst, že už mezi sourozenci nebude stejný vztah jako předtím a není divu, Cersei se sápe na Železný trůn a nezdá se, že by z toho byl Jaime nadšený. Speciálně proto, že během její cesty za mocí umíraly i její děti, lépe řečeno její a Jaimeho děti.

Navíc není žádným tajemstvím, že "Králokat" má slabost pro Brienne (Gwendoline Christie) a třeba se v sedmé řadě, která začne 16. července, jejich vztah pořádně rozvine.

S kým by podle vás měl skončit Jaime?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat