Flash: Kdo by mohl být hlavním záporákem ve čtvrté řadě?

S kým by tým Flash mohl poměřit síly?

Nedávno bylo (a mě to potěšilo) řečeno, že ústředním protivníkem Flashe (Grant Gustin) pro čtvrtou řadu nebude rychlík, ale někdo jiný. Zatím se ale neví, který komiksový padouch by to mohl být. Možná to ale bylo naznačeno v aktuální epizodě nazvané Abra Kadabra.

V té hlavní hrdinové poměřili síly právě s mužem známým jako Abra Kadabra (David Dastmalchian). Ten přišel z hodně vzdálené budoucnosti a Flashovi oznámil, že o něm ví spoustu věcí, například to, kdo jsou jeho největší nepřátelé. Zmíněni byli Thawne, Savitar nebo Zoom, ale také někdo jménem DeVoe.

Nikdo takový se ale zatím v seriálu neobjevil. Ovšem, komiksoví fandové toto jméno dobře znají, jde o Clifforda DeVoea, který si nechá říkat Thinker.

V komiksu identitu Thinkera přijali čtyři lidé a prvním z nich byl právě bývalý právník Clifford DeVoe, který se rozhodl přidat na stranu zločinu a ovládnout Gotham. Jenže ho porazil Flash, ze kterého se stal jeho úhlavní protivník.

Thinker následně odstartoval zajímavou kariéru, byl členem Injustice Society nebo Suicide Squad. Pokud jde o jeho talenty, tak sází na helmu, která mu umožňuje kontrolovat mysl druhých a také mu propůjčuje schopnost telekineze.

Je tu samozřejmě šance, že Thinker bude jen "řadovým" padouchem, ale to příliš nepředpokládám, protože ho Abra Kadabra jmenoval spolu s velmi výraznými superzločinci.

Co myslíte, bude Thinker ústředním zloduchem čtvrté řady? A pokud ano, jde o dobrou volbu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat