Strážci Galaxie 3: Nebuďte tak posedlí třetím filmem, co když budete nenávidět druhý, prohlásil režisér

James Gunn je zaskočen tím, že všichni už mluví o trojce.

Druzí Guardians of the Galaxy ještě neměli premiéru, odehraje se 4. května, ale už teď se plno lidí nemůže dočkat třetího dílu, který je také v plánu. A režiséra Jamese Gunna překvapuje, že fanoušci řeší trojku už teď:

"Lidé jsou posedlí třetím filmem a to ještě ani neviděli druhý! Co když všichni budou druhý nenávidět? Pak už nebudou tak posedlí. Je to hlavně o tom, co se odehraje v budoucnu, není to nikdy o tom, co máme zrovna teď. Myslím, že tito Strážci jsou hlavně o tom, čím jsou v tuhle chvíli a myslím, že to je to, co pro mě znamená pracovat na tomto filmu. Není to vlastně o tom, co na nás čeká a jak bychom jednou mohli něco udělat skvěle, je to o tom, jak můžeme něco skvělého udělat v tuhle chvíli a co v dobrém slovy smyslu ovlivní lidské životy. O tom je druhý díl."

Soudě podle traileru bude i dvojka hodně zábavnou přepálenou komiksovou podívanou se svižným spádem a bezva obsazením. Samozřejmě je tu možnost, že by to nemuselo dopadnout podle představ, ale pochybuji o tom, že bychom byli vysloveně zklamání.

Je tím pádem pravda, že je předčasné neustále řešit trojku, ale zase není od věci se na ni těšit.

Zdroj: Fandago

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat