Justice League: Asi vás překvapí, která postava je "srdcem týmu"

Zack Snyder se rozpovídal o chystaném blockbusteru.

Přestože bude filmový tým Justice League o dost chudší, než ten komiksový, stále v něm uvidíme slušné množství postav. Ale je některá z nich "srdcem týmu"? Na to odpovídal režisér filmu Zack Snyder:

"V tomto filmu jsou tak skvělé osobnosti. Máme tu Jasona, který je tímhle potetovaným vlasatým chlapem, prostě mystickou figurkou. A máte tu Ezru, který je plný života a k popukání a neustále někde kmitá a je to skvělé - je opravdu zábavný a také trefný Flash. A Rayův příběh je v mnoha ohledech srdcem tohoto filmu."

Rozhodně překvapivá volba, Vic Stone alias Cyborg (Ray Fisher) je zřejmě filmovým divákům nejméně známou postavou z Justice League. Na stříbrném plátně se na moment mihnul v Batman vs Superman (2016), ale jinak publikum nemělo šanci o něm zjistit víc. To se očividně změní v Justice League, která bude mít premiéru letos 16. listopadu.

Tak snad to dopadne o trochu (o dost) lépe než Batman vs Superman. U nich byla očekávání veliká, ale výsledek ne úplně ideální. A DC povedenou komiksovku potřebuje, v poslední době to je s kvalitou jeho filmů slabší (i když vydělávají slušné sumy).

Zdroj: USA Today





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat