Batman se tento rok natáčet nezačne. Který film by ho mohl nahradit?

DC zvažuje své možnosti.

Společnosti DC Films a Warner Bros. aktuálně řeší problémy týkající se sólového filmu Netopýřího muže nazvaného jednoduše The Batman. Nejdříve se Ben Affleck vzdal režie, poté vyšlo najevo, že jeho nástupce Matt Reeves nebude až do léta k dispozici, takže natáčení začne nejdříve na začátku roku 2018.

SOUVISEJÍCÍ: ZŘEJMĚ SE POSUNE NATÁČENÍ SÓLOVKY BATMANA

Ovšem, DC Films je jasné, že by nebylo dobré polevit, protože konkurence v podobě Marvelu je velmi aktivní a tak uvažuje o tom, u kterého z dalších plánovaných filmů by mohlo dojít k posunutí první klapky na dřívější datum. A podle všeho jsou horkými kandidáty následující projekty:

Sólovka nejrychlejšímu muže planety Flashe v podání Ezry Millera.

Green Lantern Corps, tedy další pokus o adaptaci (a doufejme, že tentokrát povedenou) komiksu o ochráncích vesmíru ohánějícími se supermocnými prsteny.

Gotham City Sirens, což je spin-off k Suicide Squad (2016), ve kterém budou hlavními postavami Harley Quinn (Margot Robbie), Poison Ivy a Catwoman.

Možná se ale uspíší pokračování právě Suicide Squad, i to je reálná možnost.

A nebo se konečně dostane na film Dark Universe, původně známého jako Justice League Dark, o kterém už se mluví velmi dlouho, ale zatím jsme se nedočkali realizace.

Je samozřejmě možné, že nakonec si dá DC oddech a do konce roku další film zelenou nedostane, ale otázkou je, zda by to byl chytrý krok. Na jednu stranu by bylo lepší nic neuspěchat, na té druhé Marvel neotálí a v poslední době vysílá do světa každý rok několik komiksovek.

Který film ze zmíněné pětice vás zajímá nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat