Batman: Film má zřejmě další problémy, asi se posune začátek natáčení

Jedna překážka za druhou.

Situace kolem dalšího sólového filmu Netopýřího muže The Batman je komplikovanější a komplikovanější. Nejdříve Ben Affleck oznámil, že se vzdá místa režiséra a zůstat jen u práce na scénáři a hraní, poté se dokonce začalo mluvit o tom, že Bruce Waynea ani neztvární (ale to potvrzeno nebylo) a teď se zdá, že se posune začátek natáčení.

Novým režisérem očekávané komiksovky se stal Matt Reeves a podle redaktora serveru Variety Justina Krolla nebude k dispozici tak brzy, jak asi studio Warner Bros. doufalo:

"Slyšel jsem, že je Matt Reeves smluvně vázán kvůli práci na Planetě opic a to minimálně do konce června, takže produkce BATAMANA pravděpodobně nezačne dříve než v roce 2018."

Vypadá to tak, že pokud vše půjde dobře, režisér se bude moci zapojit do příprav nejdříve v červenci tohoto roku. A předprodukční přípravy zaberou pár měsíců, takže rok 2018 zní opravdu reálně.

Začínám se obávat toho, že film jen tak neuvidíme. A to i přes fakt, že Joe Manganiello (Deathstroke) ujistil fandy, že se nic vážného neděje.

SOUVISEJÍCÍ: NOVINÁŘI ZBYTEČNĚ HYSTERČÍ A NA ARROWA SE DÍVAT NEBUDU, PROHLÁSIT PŘEDSTAVITEL DEATHSTROKEA Z FILMU BATMAN

Tak snad se v blízké budoucnosti dočkáme. Věříte, že ano?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat