Star Wars: The Last Jedi - Vypadá to, že z filmu budou vystřiženy některé velké scény princezny Leiy

Proč?

Jak už začíná být u filmů zvykem (neříkám, že špatným ani dobrým), i v případě osmé epizody Star Wars s podtitulem The Last Jedi dojde k přetáčkám/dotáčkám. A podle všeho to vypadá, že ty by mohly ovlivnit dějovou linku generálky Leiy, kterou ztvárnila nedávno zesnulá Carrie Fisher.

Alespoň to vyplývá z vyjádření známého Youtubera Mikea Zeroha:

"Spekuluje se o tom, že některé velké scény Carrie Fisher z osmé epizody budou vystřiženy z filmu. Myslím, že to udělí proto, aby upravili scény tak, aby byly více speciální a... aby jí připravili zajímavou poctu jako osobě. Teď víme, že podobný přístup byl použit v Rychle a zběsile 7 v případě Paula Walker. Myslím, že by to mohlo být podobné u Carrie Fisher, která hraje generálku Leiu a možná udělají scénu, která bude mít větší dopad na film a to je důvod, proč dochází k dotáčkám. To je můj názor. Také může dojít na menší změny na různých místech, aby byly jiné scény více detailní."

Samozřejmě jde o dohad, Lucasfilm ani Disney zatím neprozradily, čeho se budou dotáčky týkat, ale dávalo by smysl, že některé se zaměří na příběhovou linku Leiy. Bylo jasně stanoveno, že Carrie před svým odchodem dokončila všechny scény pro osmou epizodu, ale počítalo se s tím, že bude mít výraznou roli i v devátém dílu k čemuž samozřejmě nedojde. Takže je zřejmě nutné upravit příběh tak, aby byla osud Leiy uzavřen už v The Last Jedi.

Tvůrci totiž nemají v plánu Leiu jakýmkoliv způsobem "oživovat", takže se s touto ikonou sci-fi žánru rozloučíme už v osmé epizodě.

Film má premiéru 14. prosince tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat