Kdyby se o filmového Wolverina staral Marvel, asi bych ho hrál dál, naznačil Hugh Jackman

Zajímavé.

Vypadá to, že Logan: Wolverine bude skutečně posledním filmem, ve kterém Wolverina ztvární Hugh Jackman. Ale sám herec prozradil, že situace mohla být jiná, pokud by filmová práva nevlastnil Fox, ale Marvel:

"Pokud by tohle bylo na stole, ve chvíli, kdy jsem se rozhodoval, určitě bych zaváhal. To je jisté. Protože jsem vždy zbožňoval myšlenku Wolverina v téhle dynamice, samozřejmě s Hulkem, s Iron Manem, ale je tu spousta chytřejších lidí s titulem MBA, kteří to nemohli vyřešit. Nikdy nevíte... Upřímně, v současné chvíli, pokud bych tam tyhle postavy měl, pravděpodobně bych neřekl, že tohle je můj poslední. Prostě mám pocit, že je správný čas."

Představa toho, že se v jednom filmu objeví Hulk, Iron Man a Wolverine má rozhodně něco do sebe. Ale současně je pravda, že s právy je to komplikované a je náročné docílit dohody. Ale už se něco podobného povedlo a to v případě Spider-Mana, na něhož vlastí práva Sony, ale nakonec se podařilo ho dostat do marvelovského Captain America: Občanská válka (2016).

Jenže v případě Wolverina (alespoň toho, kterého hraje Hugh) je už zřejmě pozdě a bohužel asi herce v marvelovském filmu neuvidíme. A pokud ano, tak ne jako Logana.

Třetí sólovka Wolverina má premiéru 2. března a dobrou zprávou je, že jsou recenze extrémně pochvalné.

Zdroj: Screen Rant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat