Hra o trůny: Začněte k*rva žít, vzkazuje herec fanouškům, kteří až moc "žerou" Game of Thrones

Ian McShane má ostrý jazyk.

Vztah Iana McShanea a fanoušků Game of Thrones není úplně idylický. Ještě předtím, než se herec v seriálu objevil (byť jen v jedné epizodě) jako bratr Ray, nelichotivě ho popsal jako něco, co nabízí jen "kozičky a draky".

Pak si to ale herec trošku "vyžehlil", když byl jeho výkon v Game of Thrones velmi působivý. Ovšem, netrvalo to dlouho a opět si pustil pusu na špacír:

"Seriál je velkým hitem, ale někteří fanoušci se s ním ztotožňují až příliš. Chce se vám říct, ´Zamysleli jste se nad svým životním stylem? Možná byste měli začít chodit trošku víc ven.´ Nejdříve to budete milovat. Následně zapomenete, že nastal čas jít ven. A co prozrazuji? To, že se postava, kterou všichni milují vrátí. Začněte k*rva žít." 

Narážka na milovanou postavu se týká poprasku, který se spustil poté, co bylo oznámeno, že Ray přivede zpět oblíbenou postavu. A někteří fanoušci kvůli tomu začali šílet. To se herci zdálo prostě a jednoduše přehnané.

Dá se souhlasit s tím, že někteří diváci to opravdu "hrotí", ale stejně tak je pravda, že by to Ian mohl říct o něco jemněji.

Který seriál "žerete" až moc?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat