Hra o trůny: Proč je na natáčení divná nálada a napětí?

To prozradili představitelé Davose a Šedého červa.

Natáčení sedmé série Game of Thrones je v plném proudu, ale jak to tak vypadá, na place nevládne úplně idylická nálada. Přiznal to představitel sera Davose Liam Cunningham:

"Je to proto, že víme, že se blíží konec a také kvůli tomu, co natáčíme pro sedmou řadu, aniž bych chtěl něco prozradil, věci směřují k závěru, takže nejen, že si uvědomujeme plynutí času, ale také se na nás odráží to, co natáčíme. Takže to na place může být občas divné, přidává to na náročnosti a na napětí, avšak můžeme toho využít, nikdy jsem žádné práci nebyl natolik oddán jako teď, tak dlouho. Jsou mou rodinou, takže mi to bude velmi chybět."

Je to asi skutečně zvláštní, ono uvědomění si, že příští rok skončí seriál, na kterém jste pracovali tolik let. Ale alespoň mají herci a tvůrci čas se na to připravit. Rozhodně ne u každého seriálu je jasné tak dlouho dopředu, kolik bude mít řad.

To, že je atmosféra na natáčení zvláštní potvrdil i Jacob Anderson (Šedý červ):

"Není to jako panika, ale já panikařím za ostatní. Myslím. Myslím, že to je realita šesté řady, můžete cítit, jak se věci blíží ke konci. Je toho trochu moc. Je to jako parní hrnec... Je to absolutní chaos."

Sedmá řada by se měla objevit v létě a podle všeho bude mít jen sedm epizod.

Zdroj: Mashable
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat