Komiksové střípky: Žádná potitulková scéna v Loganovi. A možné změny u Deadpoola 2

Zajímavosti o Wolverinovi a Deadpoolovi.

Tak nějak jsme si zvykli na to, že během a po závěrečných titulcích komiksových filmů jsou pro trpělivé diváky připraveny dodatečné scény, které jsou buďto vtipné nebo naznačí, na co se můžeme těšit v dalších dílech nebo "brartských" projektech. Ale jak to tak vypadá, v případě třetí sólovky Wolverina nazvané Logan: Wolverine se na nic podobného těšit nemůžeme. 

Na Twitteru to dal jasně vědět režisér James Mangold, který divákům vzkázal:

"Není tam žádná potitulková scéna."

To popírá spekulace o tom, že se můžeme těšit na dodatečný moment, které se v poslední době objevovaly. A některé z nich dokonce mluvily o tom, že by v něm mohl být Deadpool (Ryan Reynolds). 

Samozřejmě je tu ještě možnost, že James tahá publikum za "fusekli", ale dost o tom pochybuji. Logan má premiéru 2. března.

Když už jsem se zmínil o Deadpoolovi, tak možná víte, že přípravy na druhý díl nejsou úplně snadné. Nejdříve probíhala škatulata hýbejte se na režisérském postu (režiséra jedničky Tima Millera nahradil David Leitch), teď se objevila zpráva, že o scénář se nakonec nepostará dvojice Paul Wernick a Rhett Reese, ale zajistí ho Drew Goddard (který byl mimochodem jedním z kandidátů na režii).

Collider přišel s informací, že Goddard pracuje na scénáři s představitelem ústřední role Ryanem Reynoldsem. Paradoxně to ale právě Reynolds za pár hodin popřel a prohlásil, že Reese a Wernick mají scénář dál na starosti.

Ať už je to jakkoliv, tak nezbývá než doufat, že druhý díl bude minimálně stejně zábavný jako první a dočkáme se ho skutečně v roce 2018, o čemž se spekuluje.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat