24: Legacy - Seriál vytočil diváky, byly v něm použity reálné záběry teroristického útoku

Tak to je nepěkná chyba.

Stanice Fox aktuálně nabízí spin-off ke svému populárnímu seriálu 24 hodin nazvaný 24: Legacy a stejně jako předchůdce, ani novinka se nevyhýbá tématu terorismu.

Ovšem, tvůrcům se povedl nepěkný omyl, který se právě terorismu týká. Ve čtvrté epizodě byly k vidění autentické záběry z útoku v Nairobi, který se odehrál v roce 2013 a zemřelo při něm 75 lidí.

To mnohé diváky rozčílilo a není divu, šlo o jeden z nejhorších masakrů v historii Keni a sledovat maskované útočníky, kteří bez soucitu pálí do civilistů není něco, co by vyvolalo příjemné emoce.

Výkonní producenti Manny Coto a Evan Katz se vzápětí omluvili za "jakoukoliv újmu, která byla způsobena obětem a jejich rodinám" a záběry byly z dané epizody vystřiženy.

To už ale se ale na Twitteru objevil hashtag #SomebodyTellFox, který na situaci reagoval. Je také důležité zmínit, že někteří lidé byli rozčílení nejen proto, že byl ukázán skutečný teroristický útok, ale také nebyli zrovna nadšení, že byl daný moment popisován jako záběry z egyptského trhu.

Jak se vám zatím líbí 24: Legacy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat