Arrow: Co říká představitel hlavní role na to, že přijdeme o flashbacky?

Budou Stephenu Amellovi chybět?

Seriál Arrow je aktuálně ve svém pátém roce existence a tím pádem je jasné, že se pomalu začneme loučit s flashbacky z Oliverovy minulosti. Byl pohřešován pět let, takže je jasné, že v šesté sérii už nebudou pravidelnou součástí seriálu. To potvrdili i sami tvůrci a herci. Flashbacky zřejmě úplně nezmizí, ale nebudou k vidění v každém dílu.

A co na to říká sám Stephen Amell? Je s tím smířen?

"Vím, že nadhazují nějaké nápady, ale popravdě, nemám tušení, zda nějaké prvky tohoto aspektu uvidíme v šesté řadě nebo dáme jednoduše vědět, že jsem načrtli seriál jako pětiletý příběh o zrození a my to mohli udělat, což si myslím, že je samo o sobě úspěchem. V televizi neběží příliš nových seriálů z roku 2012. Jen skutečnost, že jsme to dotáhli tak daleko, je důvodem pro to, abychom se poplácali po zádech, i kdyby jen krátce."

Pokud jde o mě, tak já flashbacky klidně oželím. V některých řadách byly zábavné, v jiných až tolik ne. A když se podíváme na pátou řadu, tak má natolik zajímavý příběh ze současnosti, že by zřejmě fungovala i bez flashbacků. Nezbývá než doufat, že to bude platit i pro šestou, která se bez nich bude muset skutečně (i když možná jen částečně) obejít.

Bude se vám po flashbacích stýskat?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat