Strážci Galaxie: Sólový film Groota je nevyhnutelný, prohlásil Vin Diesel

Je v plánu sólovka Groota?

Bez výjimky všichni hlavní hrdinové z komiksovky Guardians of the Galaxy jsou zajímaví a určitě by utáhli na svých bedrech sólový film. Platí to dokonce i pro Groota, který sice nemá zrovna bohatou slovní zásobu, ale i tak by určitě jeho vlastní projekt stál za to.

A stejný názor má i Vin Diesel, který Groota dabuje:

"Je to něco, o čem jsme s Jamesem Gunnem (režisér Strážců Galaxie, pozn. redakce) mluvili a je to něco, o čem vím, že by to rád udělal. Jistě, i já si myslím, že by to mohlo být velmi zajímavé. A myslím, že je to nevyhnutelné. Domnívám se, že tahle postava je tajemná. Už předtím byl jednou z nejunikátnějších postav v universu Marvel a myslím, že to, co Marvel dokázal, respektive to, co dokázal hlavně James Gunn, je, že tahle postava překonala všechny očekávání."

Jak to tak vypadá, Vin Diesel si je jistý, že k tomu dříve nebo později dojde. Ale to nezávisí na něm, nejdříve by musel být pro Marvel.

Ten má aktuálně rozdělaných hromadu jiných projektů. A v několika z nich bude k vidění i Groot. Společně s ostatními Strážci ho potkáme v Avengers: Infinity War třetího května 2018, ale ještě předtím si ho užijeme ve druhém dílu Guardians of the Galaxy. Ten má premiéru čtvrtého května tohoto roku.

Který ze Strážců by si zasloužil vlastní film?


Zdroj: MTV
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat