Deadpool: Proč tvůrci nemají příliš velký zájem o camea známých superhrdinů?

Jaký k tomu mají důvod?

Deadpool je v kurzu. První díl se stal nejvýdělečnějším filmem s přístupností "R" (do sedmnácti let v doprovodu dospělé osoby), když utržil více než 783 milionů dolarů, takže v případě plánované dvojky si tvůrci můžou vyhodit z kopýtka. Ale moc se do toho neženou. Alespoň ne, pokud jde o camea jiných superhrdinů:

"Tak nějak nechcete v Deadpoolovi Ferrari, pokud by to nemělo nějaký smysl s tím, že Deadpool je drsnou, ušmudlanou malou věcí s postavami, které až tak dobře neznáte. Jsou to tak trochu roztomilí zkrachovalci. Nejsou to nezbytně áčkoví superhrdinové... Příležitostné cameo nebo větší role áčkové osoby by mohly být opravdu zábavné nebo dramatické. Takže to nezavrhujeme, ale nechceme tam mít nějaké lidi, protože teď prostě můžeme, ale pouze, když to bude dávat smysl."

Vyjádření scenáristy Rhetta Reese je sympatické. Po úspěchu jedničky FOX jistě poskytl tvůrcům větší rozpočet, ale jak je vidno, filmaři se chtějí držet u země a nehodlají z Deadpoola 2 udělat obyčejný letní komiksový blockbuster, který se snaží oslnit hlavně efekty a hromadou postav.

Jak to tak vypadá, mají v plánu se soustředit na méně známé (ale zajímavé) postavy. Ve druhém dílu bychom se tak měli dočkat Cablea (který je relativně proslulý) nebo mutantku jménem Domino.

Ale jelikož tvůrci jsou otevření tomu, že by se mohl stavit nějaký "áčkový" hrdina, možná se nakonec dočkáme Wolverina (Hugh Jackman), o čemž už se nějakou dobu spekuluje. Ale zatím nic takového potvrzeno nebylo.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITELÉ DEADPOOLA, WOLVERINA A JAMESE BONDA NA JEDNÉ FOTCE

Na druhém dílu Deadpoola se aktuálně pracuje, kdy se dostane do kin se v současné chvíli neví.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat