Je to nejubožejší zk*rvenej kretén, prohlásil Charlie Sheen o tvůrci seriálu Dva a půl chlapa

A přidal další šťavnaté nadávky.

V roce 2011 byl Charlie Sheen vyhozen ze seriálu Dva a půl chlapa. A ne, že by se tomu mohl někdo divit. Měl problémy s drogami a alkoholem, slovně napadal tvůrce seriálu Chucka Lorreho a tomu nakonec přetekly nervy a Charlie v sitcomu skonči.

Samozřejmě si neodpustil hromadu slovník útoků, ale po čase se uklidnil. Ale očividně ho to stále ještě žere, protože se v tom znovu začal rýpat:

"Pamatujte, že jsem studio vydělal čtyři miliardy a byl vyhozen. Pokud bych jich vydělal pět, tak by mě zabili! Nejsměšnějším podvodníkem na téhle straně La Brea (část Los Angeles, pozn. redakce) je Chuck Lorre a já doufám, že mě posloucháš. Je to nejubožejší zkurvenej kretén, netalentovaný pytel stupidních hoven na téhle straně La Brea... Vole, když si na to přestaneš sahat, tak to vykuř!"

No, rozhovor pro rádio KIIS 106.5 byl, jak vidíte, velmi šťavnatý. Jistě, Charlie v seriálu chyběl (i když Ashton Kutcher nebyl špatný), ale za výpověď si mohl sám.

A Lorreho netalentovanost je sporná, přece jen, stojí za velmi úspěšnými projekty jako Teorie velkého třesku nebo Máma.

Pokud jde o Charlieho, tak v poslední době není vysloveně na roztrhání a spíše než jeho práce se v nedávné době řešilo, že se přiznal k tomu, že je HIV pozitivní.

Lorre zatím na Sheenova slova nereagoval a něco mi říká, že ani nebude. Z těch dvou je tím klidnějším (o hodně klidnějším).

Myslíte, že je vhodné se takhle vyjadřovat?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat