Logan: Jaká byla cena za to, že bude nový Wolverine drsnější? Nižší plat pro Hugha Jackmana

Herec dostal šek s menší částkou.

Třetí sólový film s Wolverinem nazvaný Logan zatím vypadá velmi dobře. Konečně jsme se po letech čekaní dočkali toho, že bude mít přístupnost "R" (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby), což tvůrcům dovoluje přitvrdit v případě slovníku i násilí. A podle prvních reakcí to byl krok správným směrem.

SOUVISEJÍ: PRVNÍ REAKCE NA LOGANA JSOU POCHVALNÉ

Po úspěchu "eRkového" Deadpoola se FOX konečně přestal bát drsnějšího Wolverina, ale určité obavy asi stále existují, protože vyšlo najevo, že představitel ústřední role Hugh Jackman přistoupil na to, že pokud bude mít film vyšší přístupnost, dostane nižší plat.

Byla to ale volba samotného herce, o kterém se ví, že má Wolverina velmi rád a nedělalo mu tak problém souhlasit s nižší mzdou s příslibem toho, že budou mít filmaři větší tvůrčí svobodu a udělají z Wolverina brutální zvíře, které známe z komiksů.

Není jasné, o kolik méně Hugh dostal, ale dá se odhadovat, že nějaký ten "melounek" to bude. S informací přišel redaktor serveru Ain´t it Cool Eric Vespe, který prohlásil, že zpráva pochází od samotného režiséra filmu Jamese Mangolda.

Logan začne v kinech řádit už 2. března tohoto roku.

Prospěje filmu vyšší přístupnost?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat