Logan: Krvavý, sprostý a hlavně skvělý, první reakce na nového Wolverina jsou velmi pochvalné

 Že bychom se konečně dočkali?

Trvalo to. Trvalo to hodně dlouho, ale vypadá to, že do kin konečně dorazí film s Wolverinem, který bude stát za to.

Třetí sólovka Wolverinea nazvaná Logan má naplánovanou premiéru na 2. března 2017, ale pár vybraných novinářů mělo šanci zhlédnout prvních 40 minut už teď.

Podle všeho se zdá, že půjde o přesně to, v co jsme doufali. Nutno připomenout, že za to z velké části vděčíme Deadpoolovi, který ukázal, že komiksové filmy s přístupností R (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby) mohou nejen fungovat, ale také vydělat. A tak se 20th Century Fox přestalo konečně bát drsného Wolverina a vypustila zvíře, které se v něm skrývá.

A kritikům se to líbí. Moc se jim to líbí:

"A kruci. Zrovna jsem viděl prvních 40 minut Logana. Pokud jste milovali Deadpoola, z tohoto zešílíte a to v tom není žádná komedie!" - Wilson Morales (Blackfilm)

"Viděl jsem první akt dalšího filmu Wolverina. KONEČNĚ se dočkal brutálního divokého zvířete, kterým Wolverine je. Násilné a brutální a opravdu skvělé! Tenhle Wolverine je opravdu smrtící a vzteklý a plný F bomb (slovo F*CK, pozn. redakce), jsem OPRAVDU smutný, že je poslední s Hughem Jackmanem. Teď s tím nepřestávej! A také X-23 je skvělá. Podíval bych se na více filmů založených na její postavě." - Sean O´Connell (CinemaBlend)

"Zrovna jsem viděla první akt Logana. Lidi, počkejte až uvidíte Lauru (X-23) - ukradne každou scénu, ve které je, pro sebe." - Angie J. Han (SlashFilm)

"Dobře, viděl jsem 40 minut. Víc napíšu později, ale je to mnohem brutálnější a zábavnější verze Wolverina." - Paul Shirey (Joblo)

To zatím vypadá hodně nadějně a potěšilo mě i to, že zabodovala postava X-23 (Dafne Keen). Pokud jde o spolubojovnice Wolverina, jsem spíše fanda Jubilee, ale i X-23 mám rád a očividně je její verze z filmu Logan povedená.

Půjdete na Logana do kina?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat