Bezva zpráva, na seriál X-Men dohlédne režisér filmových X-Menů

Bryan Singer se mutantů nehodlá vzdát.

Nebudu přehánět, když prohlásím, že Bryan Singer je otcem filmových mutantů (a jedním z lidí, kteří přispěli k oživení žánru komiksových film). Jeho série X-Men je (až na zatím poslední díl Apocalypse, který nebyl úplně ideální) velmi povedená a oblíbená.

Otázka ale zní, co s ní bude dál. Singer aktuálně nemá v plánu režírovat další film, soustředí se na jiné projekty. Ovšem, neznamená to, že se na mutanty vykašle.

FOX totiž pracuje na seriálu X-Men, ve kterém budeme sledovat osudy dvou obyčejných rodičů, kteří zjistí, že jejich děti patří mezi mutanty. Jsou tak nuceni odebrat se do "mutantského podsvětí" a skrývat se před dlouhými prsty vládních složek.

Počítalo se s tím, že se Singer ujme produkce, ale nyní bylo oznámeno, že na některé epizody dohlédne i jako režisér, což je bezesporu velmi dobrá zpráva.

Seriál je zatím v prvotních fázích vývoje, takže nejsou známy detaily jako datum premiéry nebo obsazení. Ale už jen fakt, že se Bryan Singer zapojí do prací takto intenzivně, vyvolává naději, že by mohlo jít o povedenou podívanou.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat