Vikings: Ragnarovi synové si půjdou po krku, slibuje tvůrce

Bratrská láska asi nevydrží dlouho.

Být potomkem jednoho z nejznámějších vikingů je na jedné straně fajn, na té druhé se očekává, že navážete na odkaz svého otce. Jenže, problémem je, že Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) byl velmi aktivní a tím pádem po světě pobíhá víc jeho synů. Je tak v podstatě jasné, že se dříve nebo později jejich zájmy zkříží. To potvrdil i tvůrce skvělého seriálu Vikings Michael Hirst, který poskytl rozhovor serveru EW:

Ivar řekl jeho bratrům, že se považuje za právoplatného dědice odkazu Ragnara Lothbroka. Synové Ragnara jsou teď spojenci, ale jsou to ambiciózní muži v ambiciózní společnosti. Přemýšlí i Ivarovi bratři o možnosti, že by vznesli nárok na odkaz svého otce?

"Už teď můžete cítit, že se mezi nimi rodí napětí. Společně drží jen proto, že mají stejný cíl. Všichni jsou oddaní pomstě. Ivar si myslí, že je právoplatným dědicem. Protože už teď je tu napětí, je to příslib do budoucna, že až se pomstí, napětí a jejich síly se začnou víc projevovat. Tahle společnost je poháněna potřebou po slávě. Víme, že si půjdou po krku."

Není to nic, co by diváky překvapilo. Už jejich otec měl spory se svým bratrem Rollem (Clive Standen) a očividně něco podobného dá očekávat i v případě nové generace.

Tak schválně, který Ragnarův syn nejvíc dychtí po moci a slávě?

Kdo z nich je vaším oblíbencem?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat