Hvězda filmu Fantastická zvířata a kde je najít jako hlavní hrdina seriálu Doctor Who?

Zní to šíleně? Možné ne tolik, jak si myslíte.

Eddie Redmayne je aktuálně hodně v kurzu, talentovaný herec se nedávno blýsknul jako Mlok Scamander v prequelu k Harry Potterovi nazvaném Fantastická zvířata a kde je najít a na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemůže, protože jsou v plánu další čtyři filmy ze série.

Když se tak objevily spekulace o tom, že by se novým Doctorem Who mohl stát právě on, znělo to spíše jako zbožné přání a ne reálná možnost. Co si o tom ale vůbec myslí sám herec?

"Vidím tu určitou podobnost. Vidím šálu, vidím kabát, vidím motýlka a také jsem velkým obdivovatelem těchto herců. Miluji Matta Smitha. Myslím, že je tu trocha... Myslím, že kufřík  má určitý nádech jako TARDIS. Takže ano. Můj bože, udělal bych to? Jasně! Je to vynikající seriál."

To zní sice slibně, ale upřímně řečeno bych moc nedoufal. Aktuálně má Eddie práce až nad hlavu a neumím si představit, že by se tak v blízké budoucnosti mohl upsat seriálu, jehož natáčení zabere spoustu času. A co si budeme povídat, finanční odměny za 150 milionový filmový trhák a za britský seriál asi nejsou zrovna srovnatelné, takže si těžko představit, že dá Eddie minimálně na pár měsíců sbohem filmovému světu a vrhne se do televizního universa.

Mimochodem, Eddie se už ale v projektu spojeném s Doctorem Who objevil. Konkrétně byl jeho Mlok Scamander k vidění v charitativní scénce televize BBC nazvané Fantastic Beasts Special: The Doctor.

Brali byste Eddieho jako nového Doktora?

Zdroj: BBC Radio 1

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat