Živí mrtví: Hádejte, která mužská postava má v posteli raději kluky

Nejen Aaron preferuje stejné pohlaví.

Možná už jste zaslechli spekulace o tom, že je Daryl Dixon (Norman Reedus) gay. Jestli je to pravda, to se zatím neví, ale ukázalo se, že je tu někdo jiný, kdo má rád v ložnici mužskou společnost (tedy, kromě Aarona).

Možná vás to překvapí, možná ne, ale je to Jesus (Tom Payne).

Už v roce 2014 spolutvůrce komiksu Robert Kirkman prohlásil následující:

"Podle mého názoru by mělo být ve fikci víc skvělých homosexuálních lidí, protože v reálném životě je jich spousta. Chci, aby byl Jesus postavou, jejíž sexualita nebude důležitá, stejně jako v případě Ricka a ostatních heterosexuálních postav. Nebudeme se na to neustále soustředit a nebudou se na to soustředit žádné velké dějové linky s ním... ale sem tam si s klukem zaskotačí... předtím, než vyrazí ven a nakope zombíky. V současnosti je jednou z mých oblíbených postav."

Aktuálně přišel Tom s podobným prohlášením pro server Huffington Post:

"Jasně, koho to zajímá? Je to frajer a prostě je i gay. Myslím, že je to jedna z nejpůsobivějších věcí na Robertovi a tom, jak píše komiksy. Proč by nemohl být? A nevidím důvod, proč by to mělo být v seriálu jiné."

To je myslím přístup, který vyhovuje většině z nás. Žádné řešení toho, kdo je na holky nebo na kluky, prostě má Jesus rád pány a tím to hasne. Dál se v tom tvůrci šťourat nemusí, je to fakt a v případě jeho postavy to nehraje důležitou roli.

Tušili jste, že by Jesus mohl být gay?

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat