Gilmore Girls: Nové díly si vedou dobře, ale na Daredevila nestačily

 Je to hit, ale ne tak velký hit, jak se čekalo.

Je to jen pár dnů, co Netflix uvolnil čtyři nové epizody Gilmore Girls nazvané A Year in the Life. Dalo se očekávat, že půjde o velký hit, ale nebylo jasné, jak velký. Aktuálně jsou venku udaje o sledovanosti a dopadlo to dobře.

V cílové skupině 18 - 49 let seriál získal v průměru 5 milionů diváků. Jde ale o odhady, Netflix je známý tím, že výsledky sledovanosti nezveřejňuje.

5 milionů diváků je dost, ale rozhodně nejde o největší úspěch, pokud jde o seriály od Netflixu. Lépe si vedl například sitcom Fuller House, ale také komiksovky Daredevil nebo Luke Cage.

Podle společnosti Symphony první epizodu zhlédlo 6 milionů lidí a následující tři si pustilo o zhruba 17 % diváků méně, což není až tak dramatický pokles.

Speciálně pak s ohledem na to, že ne všechny reakce na novou minisérii byly pozitivní, bylo dost těch, které zaskočil konec.

Přestože se Gilmorky nestaly rekordními, podařilo se jim vygenerovat čísla, se kterými může být Netflix spokojen. Možná ne úplně nadšen, ale spokojen určitě. Navíc, u Netflixu není důležitá sledovanost jen v en premiéry, ale také v následujících týdnech.

Viděli jste už nové epizody? Co na ně říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat