Flash: Crossover zachránil seriálu "řiť, sledovanost je vynikající

Nejlepší od první řady.

Start nové televizní sezóny nebyl pro stanici The CW úplně radostný. Sledovanost několika seriálů z její stáje klesala a tento trend se nevyhnul ani komiksovému Flashovi. Ale dalo se čekat, že situaci (alespoň na chvíli) zvrátí crossoveru s Arrowem, Legends of Tomorrow a Supergirl.

A to se potvrdilo. Danou epizodu Flashe nazvanou jednoduše Invasion! si pustilo 4,09 milionů diváků. Hranici čtyř milionů lidí nepřekročil Flash od 14. epizody první řady, takže je to pro tvůrce velmi pozitivní zpráva.

Sledovanost třetí série se horce těžce šplhá ke třem milionům diváků a například předchozí díl si pustilo 2,95 milionů lidí, takže tu máme nárůst o cca milion lidí.

Samozřejmě, je to bezpochyby vlivem toho, že jde o součást megacrossoveru, takže se dá předpokládat, že počet diváků se následně zase sníží, ale nechme filmaře, aby si pořádně užili tenhle moment.

Bude zajímavé sledovat, jak si povede Arrow a Legends of Tomorrow, které dokončí danou dějovou linku. Pokud jde o Supergirl, tak ta sice zklamala tím, že v ní příliš crossoverového materiálu nebylo, ale i tak šlo o nejsledovanější epizodu Supergirl od chvíle, kdy přešla na stanici The CW. Zhlédlo ji 3,53 milionů lidí.

Jak se vám zatím líbí crossoverové epizody?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat