Živí mrtví: K*rva dospějte, seřvala herečka ty, kteří se posmívají její oplácanosti

 Ta se s tím nepáře. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Pokud jste viděli novou epizodu The Walking Dead (recenze), nemusím vám připomínat, že se po delší době vrátila Tara. A možná jste si všimli, že je její představitelka Alanna Masterson trochu baculatější.

Důvodem je to, že do práce byla povolána brzy poté, co porodila a tím pádem ještě nebyla schopna shodit všechna kila, která nabrala během těhotenství.

Ale očividně ne všichni umějí nebo chtějí pochopit, že není úplně snadné se dostat na původní váhu a herečce se posmívali na sociálních sítích. Ta si to ale nenechala líbit a na Instagramu zveřejnila fotografii své dcery s dost rázným popiskem.

"Drazí instagramoví trollové, pomlouvači vzhledu a muži a ženy, kteří si myslíte, že je v pořádku komentovat moji váhu. Doufám, že nemáte děti. A pokud ano, tak doufám, že je učíte o vlídnosti a toleranci. Doufám, že je učíte, že není v pořádku dělat si legraci z lidí nebo jim nadávat. Doufám, že se jednoho dne i VY naučíte, jaké to je, být rodičem. Milý, nesobecký rodič. Pracující rodič. Rodič, který si zkusí, jaké to je být v cizí kůži. Možná to nepronikne skrz vaši tlustou z*sranou lebku, ale roční péče o dítě (a odsávání v dodávce mezi záběry, během zabijáckého léta v Georgii) znamená hodně práce, oddanosti a plánování. Takže předtím, než se rozhodnete dělat komentáře o tom, že je můj hrudník "příliš velký" nebo jak "tlustou" jsem se stala, uvědomte si, že tahle malá holčička má nejlepší start do života. Nikdy bych to za nic nevyměnila. Budu ráda dál pokračovat v konzumaci dostatku kalorií, abych produkovala mléko. po kterém budou její malé kosti růst. A taky k*rva dospějte. Vaše matka by se měla stydět, že vychovala tak kritického tyrana. Jsem si jistá, že ví, jak "odvážní" musíte být, abyste trollovali a skrývali se za svým Iphonem a počítači. P.s. Ráda bych viděla muže nebo ženu, kteří porodili díte, pečovali o něj a poté pracovali 17 hodin denně a ZVLÁDALI vlastní kaskadérské kousky. P.s.s. Buďte k sobě milí. Teď to potřebujeme víc, než kdy jindy." 

Myslím, že k tomu asi není třeba nic dodávat.

Dear Instagram trolls, body shamers, and the men and woman who think it's ok to comment on my weight: I hope that you don't have children. And if you do, I hope you teach them about kindness and acceptance. I hope they learn that it isn't ok to make fun of people or call people names. I hope one day YOU learn what it takes to be a parent. A kind, selfless parent. A working parent. A parent that puts themselves in someone else's shoes. Maybe you can't get it through your thick fucking skull, but nursing a baby for a year (and pumping in a van between takes, in the dead of summer in Georgia) is a lot of work, determination, and scheduling. So before you decide to make a comment about my chest being "too large" or how "fat" I've become, just know that this little girl got the best start to life. I wouldn't have changed it for a second. I would've gladly continued to eat enough calories to produce milk for her little bones to grow. Also, grow the fuck up. Your mother should be ashamed for raising such a judgmental bully. I'm sure she knows how "courageous" you must be for trolling and hiding behind your Iphone and computers. P.s. I would LOVE to see any man or woman give birth to a baby, nurse the baby, and then work 17 hour days and NAIL their own stunts. P.s.s. Be kind to each other. We need it now more than ever. ❤️✌🏼️
Fotka zveřejněná uživatelem Alanna Masterson (@lucytwobows),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat