5 nejstahovanějších seriálů roku 2016


Který projekt nejvíce zaujal na Google Play.

Včera jsme zjistili, jaké filmy jsou nejstahovanější skrze Google Play (celý článek), dnes se podíváme na seriály.

5. The Flash (The CW)

Flash je nejúspěšnějším komiksovým seriálem stanice The CW a také patří k nejpopulárnějším sériím na Google Play. Je na místě upozornit, že jde o velký úspěch, protože televize The CW je z "velké pětky" (ABC, NBC, FOX, CBS a The CW) tou nejmenší.

4. Mr. Robot (USA)

Vysoce ceněný seriál sice nepatří v klasické televizi k nejsledovanějším, ale má oddané jádro diváků a kritici pějí jen a jen chválu. A očividně se najde i dost lidí, kteří si vychutnají tuhle lahůdku skrze Google Play.

3. The Big Bang Theory (CBS)

Jeden z nejúspěšnějších seriálů posledních let samozřejmě boduje i na Google Play. Aktuálně běží už desátá řada a jak je vidět, stále seriálu nedochází dech a lidé si ho pustí jak během premiéry, tak i později.

2. The Walking Dead (AMC)

Něco mi říká, že vás první a druhé místo nepřekvapí. Na stříbrné příčce skončila zombie podívaná Živí mrtví, která se sice v poslední době pere s klesající sledovaností, ale stejně má dostatek fandů na to, aby získala druhé místo.

1. Game of Thrones (HBO)

Jasně, že první místo patří kultovní fantasy Hra o trůny. Není asi nikdo, koho by zaskočilo, že tahle velkolepá série je nejstahovanějším seriálem (nejen) na Google Play. Příběhy ze Západozemí prostě stále táhnou.

Zaskočilo vás, že v přehledu chybí nějaký seriál nebo jste něco takového čekali?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat