Hlavní roli ve filmu Barbie si zřejmě zahraje komička, která ráda mluví o svém sexuálním životě a vagině

 Co z tohoto vznikne?

Už když bylo oznámeno, že Sony chystá celovečerní HRANÝ film o panence Barbie, zaskočilo mě to. Upřímně řečeno si neumím (nebo možná nechci) představit, co by z toho mohlo vzniknout. Ale jak se zdá, tvůrci chtějí překvapit nejen tím, že natočí film o legendární plastové panence, ale také výběrem herečky, která ji ztvární.

Bylo totiž oznámeno, že o účasti jedná Amy Schumer. A pokud tuhle komičku znáte, tak vás asi také zaskočí, že byla oslovena zrovna ona. Přece jen, hračka Barbie je primárně určena pro malé slečny a tak by se dalo očekávat, že do hlavní role filmové verze bude obsazena nějaká milá a slušná herečka, ale to Amy rozhodně není. Její komická vystoupení jsou velmi ale velmi odvážná.

Ovšem, nakonec to nemusí být tak zvláštní volba, protože filmaři slibují, že film bude komediálně laděný a jeho námět se bude věnovat "vyvrhelovi" (Amy Schumer), který bude žít ve světě dokonalých Barbie.

Stylově se prý bude film blížit například Kouzelné romanci z roku 2007. Scénář má na starosti Hilary Winston (seriál Bad Teacher), ale očekává se, že ho Schumer přepíše společně se svou sestrou Kim Caramele. Režisér zatím není znám. Stejně tak není jasné, kdy se dočkáme premiéry.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat