Živí mrtví: Představitel Glenna prodává dům. A za hubičku. Stojí jen 22 milionů

 Co takhle si udělat radost? POZOR, SPOILERY!!!

Jak jistě víte, Stevena Yeuna už dál nebudeme vídat v The Walking Dead, jeho postava byla zabita a to hodně nepěkným způsobem. Herec tím pádem přišel o velmi slušný stálý příjem peněz a je tak nucen prodat svůj dům. 

Dělám si legraci, i po odchodu z Živých mrtvých má Steven dostatek práce (například se v příštím roce objeví ve sci-fi Okja). Důvodem prodeje nemovitosti je to, že si herec a jeho manželka fotografka Joana Pak pořídili jiné hnízdečko lásky (za 2,3 milionů dolarů).

Jejich původní dům, který se nachází na pomezí Hollywoodu a West Hollywoodu, je tedy k mání. A to za částku ve výši 895 tisíc dolarů (zhruba 22 milionů korun). Za tyhle nemalé peníze dostanete dům s obytnou plochou 579 metrů čtverečních a 2,5 koupelnami. 

A nutno poznamenat, že i když se to tak může vypadat, není to přemrštěná částka. V roce 2012 dvojice zakoupila dům za 710 tisíc dolarů. Na rozdíl od jiných celebrit tedy nepřipočetli k ceně astronomický "poplatek" za to, že v domě pár let bydleli.

Kromě hromady místností zařízených v elegantním stylu je prý součástí prodeje také funkční VHS přehrávač. A už jen kvůli tomu se dům vyplatí, co?

Zdroj: Variety







Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat