Živí mrtví: Možná se nedočkáme skvělého momentu z komiksu

A jaké nelichotivé přezdívky dostal Carl od známého režiséra? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Carl (Chandler Riggs) nepatří k nejoblíbenějším postavám z The Walking Dead, ale dá se očekávat, že i tak s námi bude ještě dlouho. To si myslí i režisér Kevin Smith, který se objevil v pořadu Talking Dead a rozpovídal se právě o Carlovi:

"Nikdy nebude pryč. Carl Wyatt Twerp s námi bude až do konce seriálu. Nikdy ho nenechají jít. Patch Adams, jak ho teď nazývám, nikdy nepůjde pryč." 

Je zřejmé, že ani Kevin není velkým fandou mladého Grimese. Jinak by mu asi neříkal Carl Wyatt Twerp (twerp je výraz pro ňoumu). A nejnovější přezdívka Patch Adams samozřejmě odkazuje na Carlovo zranění oka, patch se dá přeložit jako páska.

Dobrou zprávou ale je, že v komiksové předloze je Carl součástí několika důležitých momentů, takže pokud se jí tvůrci budou držet, je možné, že se postava stane brzy zajímavější a snesitelnější. I když kdoví, jak to s jeho budoucností bude, vypadá to totiž, že by jeho představitel mohl seriál opustit (celý článek).

Když už se bavíme o tom, co by mohlo nebo nemuselo být, tak vyšla najevo jedna ne zrovna příjemná informace. V komiksu se Hilltop, Alexandrie a Kingdom spojily, aby společně čelily Neganovi (Jeffrey Dean Morgan), ale podle showrunnera seriálu Živí mrtví Scotta M. Gimplea to v hrané podobě může být trošku jinak:

"Tohle by mohl být obrovský odklon od komiksu. Mohl být. Možná by tu nemusela být rebelie. Neřekl bych, že tu určitě musí nějaká být, ale také bych řekl, že není šílené to předpokládat."

Tak to by pro mě bylo velkým zklamáním, pokud by k tomuto spojenectví a vzpouře proti Neganovi nedošlo. Na to se těším od chvíle, kdy Negan začal řádit s basebalovou pálkou Lucille.

A proč vůbec tvůrci zvažují tak výrazné změny?

"Abych tak řekl, zdůraznění a odvozování věcí, které mohly být v komiksech jen zmíněny, ale v seriálu jsou odhaleny v plné své kráse a také to, že bereme určité elementy z komiksu a spojíme je s odlišnými místy, to je něco, co vyvolá některé pocity a reakce, které jsem měl ihned poté, co jsem četl komiks."

Pokud nedojde na alianci proti Saviors, tak jsem si jistý, že to u mě určitou reakci a pocity vyvolá. Ale nebudou zrovna pozitivní.

Co vy? Také se těšíte na rebelii proti Neganovi nebo po ní vysloveně netoužíte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat