Seriálové střípky: Představitel Sheldona i tvůrkyně New Girl chystají nové seriály

A Shannen Doherty z Beverly Hills 90210 získala novou roli.

Jim Parsons je všem divákům velmi dobře známý jako Sheldon z The Big Bang Theory. Ale není to jediný projekt, na kterém pracuje. Například se svým pracovním i životním partnerem Toddem Spiewakem založil produkční společnost That´s Wonderful Productions.

A právě ta zaštítí nový seriál The Monarchy Is Going to Sh*t, který se zřejmě objeví na stanici Freeform. Zápletka se bude věnovat královské rodině ze země jménem Andova, kdy se princezna nemůže dočkat toho, až se stane první vládkyní, ale situace se dost zkomplikuje, když vyjde najevo, že její otec má i syna.

Asi vás nepřekvapí, že půjde o komedii a Freeform dal zatím zelenou vzniku scénářů, podle jejich kvality se rozmyslí, zda má o seriál zájem.

Přípravte si šály, míříme do zimy

Pokud jste fandové zábavného sitcom New Girl, možná vás potěší zpráva, že jeho tvůrkyně Liz Meriwether pracuje na novém seriálu.

Opět půjde o komediální podívanou, která ponese název Thin Ice a stanice FOX zatím objednala pilotní epizodu.

Námět zní hodně zajímavé, v centru dění bude žena, která se splní sen, když je poslána na Antarktidu, kde se stane členkou velmi svérázného týmu.

Produkce prvního dílu je naplánována na začátek roku 2017.

Novou sérii připravuje i Shannen Doherty, kterou si určitě pamatujete z Beverly Hills 90210 nebo Čarodějek.

Herečka získala roli v seriálové verzi kultovního filmu Heathers z roku 1988. Televizní podoba vzniká pro stanice TV Land.

Shannen si mimochodem v původním filmu zahrála a to postavu jménem Heather Duke, ale koho ztvární v seriálu zatím není známo. Bylo ale řečeno, že půjde o důležitou roli.

Film proslul tím, že byl docela drsný a plný černého humoru. Dá se očekávat, že seriál bude o něco jemnější, ale i tak se snad dočkáme slušné porce ujetostí.

Zdroj: THR, Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat