Živí mrtví: Který moment ze seriálu má nejraději jeho tvůrce?

Jaký je podle něj ten nej?

Robert Kirkman je nejen spolutvůrcem komiksu The Walking Dead, ale také se výrazně podílí na seriálové verzi. S Živými mrtvými tak tráví spoustu času. A dá se předpokládat, že viděl všechny seriálové epizody. Má ale nějaký moment z televizní podoby, který je jeho oblíbený?

"Hádám, že pokud bych si musel vybrat jeden oblíbený moment z příběhu, byl by to pravděpodobně 50. komiksový díl, kde jsou Carl a Rick sami po útoku na vězení a Rick zdánlivě umírá a celý komiks se věnuje Carlovi, který se snaží sám přežít a myslí si, že to nedokáže, dokud nezjistí opak. Byl to zábavný příběh a velký zvrat pro Carla a pravdou je, že jsem tuhle epizodu napsal i pro seriál a byla to také velká zábava. Pokud se zamyslím, tak bych si asi vybral tenhle moment." 

Přiznávám, že z mého pohledu je to zajímavá (nebo spíše nezajímavá) volba a to z prostého důvodu, já si to vůbec nepamatuji, takže mně tenhle díl k srdci úplně nepřirostl (možná také proto, že Carl není zrovna můj favorit). Ale Kirkman má očividně jiný názor a v konkurenci spousty jiných ikonických scén a dílů si zvolil právě tuhle zápletku.

Souhlasíte s ním nebo máte jiný oblíbený moment?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat