Živí mrtví: Jak si tvůrci hlídají, aby nikdo vyslepičil tajemství ze seriálu?

 To prozradil představitel Negana i tvůrce komiksu.

The Walking Dead patří k jednomu ze seriálů, u kterých se objevuje nejvíce spoilerů. A je jasné, že se tomu snaží tvůrci zabránit různými metodami. Někdy úspěšně, někdy ne. Ale například v případě oběti Negana (Jeffrey Dean Morgan) to zatím zvládají.

Právě představitel drsného záporáka prozradil, jaká jsou bezpečností opatření, která mají předejít tomu, aby se mezi diváky nedostalo nic dříve, než by mělo:

"Máme hromadu bezpečnostních opatření. Lidé se poflakují tam, kde natáčíme a snaží se s drony přelétat nad placem. Je to úroveň šílenství, kterou jsem zatím nezažil. Skrýváme lidi v dodávkách, abychom je dostali na natáčení a vy jste nezjistili, kdo přichází a kdo ne. Točíme Alexandrii - místo, kde se odehrává velká část seriálu - ve městě jménem Senoia v Georgii. Město se stalo velkou turistickou atrakcí. Mají tu kavárnu Walking Dead. Lidé přicházejí z celého světa k téhle patnáct stop vysoké zdi a snaží se nás zahlédnout, jak natáčíme."

K udržování tajemství se vyjádřil i spolutvůrce komiksové předlohy, který pracuje i na seriálu, Robert Kirkman:

"Jednou z metod je to, že neposíláme epizody tisku. Je tu spousta bezpečnostních opatření během distribuce a mezinárodního dabování a podobných věcí, aby se předešlo úniku informací, které se odehrály v minulosti. Během natáčení je použito množství různých taktik - monitorování pohybu herce a snaha dělat věci v tajnosti. Najali jsme dubléry, aby si lidé mysleli, že lidé jsou na určitých místech, kde ale vlastně nejsou. Je opravdu vzrušující pokoušet se skrýt určité věci."

K tomu nezbývá než dodat, že to filmaři berou opravdu vážně. Skoro by se chtělo říct, že až moc, přece jen nestřeží státní tajemství...

Sedmá série má naplánovanou premiéru už na tuto neděli.

Jaký je váš názor na spoilery?

Zdroj: Playboy, THR 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat