Westworld: Bylo to šílené, říká o natáčení sexuálních orgií v novém dílu jedna z hereček

Žhavý moment popisuje fešanda Evan Rachel Wood.

Jestliže sledujete seriál Westworld, tak víte, že si nebere servítky, ať už je řeč o násilí nebo sexu. A v novém dílu se diváci dočkali hodně erotického momentu. Konkrétně je řeč o sexuálních orgiích. Jaké bylo jejich natáčení? Na to pro server THR odpověděla Evan Rachel Wood:

"Bylo to šílené. Byl to jeden z nejšílenějších natáčecích dnů, které jsem kdy v životě zažila. Prostě jsem chodila do rohu, dávala si sluchátka a snažila se vypnout, protože jsem tam také musela sedět a vlastně nereagovat na to, co jsem viděla a bylo to prostě... lidé byli natření zlatou a červenou a byly tam orgie a nebyli jsme varováni. Prostě jsme přišli na plac a bylo tam tohle (smích). Jimmi Simpson (představitel Williama, pozn. redakce) a já jsme se jednoduše tak nějak chytli jeden druhého." 

Faktem je, že herci mohli něco takového čekat. Už předem dali tvůrci vědět, že seriál bude hodně rázný, pokud jde o sex a brutalitu. A očividně nelhali, protože za sebou máme teprve pět epizod a už jsme viděli hromadu odvážných scén.

Líbí se vám seriál Westworld?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat