Top Gear se může jít zahrabat, novinka Jeremy Clarksona The Grand Tour boduje

Novému motoristickému pořadu se daří.

Fandové motoristických show v poslední době hodně napjatě očekávali premiéru nové řady Top Gearu a také byli hodně zvědaví na premiéru nového pořadu původního moderátorského tria Top Gearu (Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May) nazvaného The Grand Tour.

Pokud jde o novou sérii Top Gearu, přijetí bylo docela rozpačité, došlo k nějakým škatulatům hýbejte se na moderátorských pozicích a sledovanost neoslnila. Čest pořadu (alespoň částečně) zachránil Matt LeBlanc, který je v roli průvodce docela fajn.

A protože Top Gear mnohé zklamal, ještě více naděje se začalo upínat k premiéře The Grand Tour. Tu máme za sebou a společnost Amazon, která do pořadu prý investovala nekřesťanských 160 milionů liber, si může (trochu) oddechnout.

První díl se stal nejsledovanější premiérou, kterou kdy streamovací odnož Amazonu nabídla. Konkrétní čísla ale firma nezveřejnila, oznámila pouze to, že první díl The Grand Tour porazil v oblíbenosti všechny jejich ostatní série.

A dá se očekávat, že počet diváků ještě naroste, protože společnost v blízké budoucnosti hodlá nabídnout své služby ve více než 200 zemích světa.

Ovšem, možná je prohlášení v titulku trošku přehnané, ono je klidně možné, že více lidí sleduje Top Gear, než The Grand Tour, ovšem srovnávat výsledky obou pořadů (navíc, když v případě The Grand Tour žádná čísla neznáme) je komplikované. Top Gear běží na standardní televizní stanici BBC, zatímco The Grand Tour je nabízen přes streamovací služby.

Jistá je ale jedna věc, zatímco nový Top Gear byl přijat relativně chladně, recenze The Grand Tour jsou veskrze pozitivní.

Co na The Grand Tour říkáte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat