Živí mrtví: Opustí seriál Carl?

Bude sedmá řada jeho poslední?

Carl Grimes (Chandler Riggs) je rozporuplná postava. Tím jsem jemně naznačil, že to není zrovna nejsympatičtější a nejoblíbenější bytost ze seriálu The Walking Dead. Přesto se ale počítalo s tím, že ho budeme vídat i dál, málokdo věřil tomu, že se s ním v blízké budoucnosti rozloučíme.

Bylo tak překvapením, že se vyrojily spekulace o odchodu Chandlera Riggse ze seriálu. Co je spustilo? Oznámení herce o tom, že byl přijat na vysokou školu Auburn University.

A dohady podpořilo i to, co se objevilo na facebookovém profilu hercova otce Williama. Ten uveřejnil fotografii svého syna a sebe, pod kterou bylo napsáno:

"Sedmiletý kontrakt je u konce! Jsem tak vděčný AMC, obsazení a štábu a fanouškovské základně TWD a speciálně Chanlderovi za to, že byl vždy seriálu 100% oddaný. I když musel vstávat ve 4 hodiny ráno, pracovat na mrazu do 2 hodin ráno, opustit své přátele a bezstarostné dětství, bojovat, aby dohonil zameškaný čas ve škole, udělal to bez stížností a vždy mě dělal hrdým a ohromeným otcem!"

Později byla ale popisek u fotky výrazně zkrácen a to následovně:

"Sedmiletý kontrakt je u konce! Jsem tak vděčný AMC, obsazení a štábu a neuvěřitelné fanouškovské základně, kteří udělaly z téhle malé zombie show velkou věc!"

Stejná fotografie jako na Facebooku se pak objevila na Williamově Instagramu:

Fotka zveřejněná uživatelem William Riggs (@dadszombieroadtrip),


Především si všimněte výrazu #freedom, tedy svoboda. což by opravdu mohlo naznačit, že je Chandler "volný jako pták" a může se věnovat studiu.

Dá se ale předpokládat, že se bude stanice AMC snažit herce v seriálu udržet a zkusit s ním vyjednat novou (a jistě velmi výhodnou) smlouvu. Je otázkou, zda mu televize nabídne dostatečnou částku, která ho přesvědčí, aby zatím na vysokou školu nešel.

Ale jestliže Chandler dá přece jen přednost vzdělání, bude zajímavé sledovat, jak si s tím scenáristé poradí. Asi jako první možnost člověk napadne zabití Carla, ale pochybuji, že by se k tomu tvůrci uchýlili. Spíše bych věřil, že si nechají otevřená vrátka, pokud by se chtěl herec vrátit.

A jestliže jsou filmaři chytří, tak už něco připraveného mají, protože museli počítat s tím, že by mohl Chandler odejít na vysokou školu.

Chyběl by vám Carl?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat