Hra o trůny: Kterému hororovému seriálu je podobná Game of Thrones?

K docela překvapivému.

Aktuálně na obrazovce nenajdeme příliš seriálu, které se podobají Game of Thrones. V přípravách je sice projekt, který je popisován jako "upíří Hra o trůny" (celý článek), ale jinak se těžce hledá série, která by se dala k Game of Thrones přirovnat.

Alespoň jsem si to myslel, ale teď mě vyvedla z omylu jedna z hereček, konkrétně Ellie Kendrick, která hraje v Game of Thrones Meeru. Ta pro MTV prozradila následující:

"On je malý drobný kluk, který je vtažen do politického chaosu a získá cizince v podobě Meery, která na něj dohlíží, tahá ho kolem. Miluji dějovou linku, kterou má, on je dítětem, na které bylo zapomenuto, ale má tyhle neuvěřitelné síly, které odhaluje. Díky tomu si myslí, že je to trochu podobné seriálu Stranger Things. Působí drobně a slabě, ale současně má tuhle neuvěřitelnou sílu a schopnosti své mysli. To bude jedna z nejvíce vzrušujících věcí v následujících epizodách, protože může odhalit minulost i budoucnost."

Řeč je samozřejmě o Branovi (Isaac Hempstead Wright). Právě jeho Ellie přirovnala k postavě jménem Eleven ze seriálu společnosti Netflix Stranger Things.

Na první pohled sice nemají Game of Thrones a hororový projekt Stranger Things odehrávající se v osmdesátých letech, příliš společného, ale jak je vidět, určité podobnosti by se našly. Kromě postav třeba to, že jsou oba velmi kladně hodnoceny.

Viděli jste Stranger Things?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat