Komiksové střípky: Doctor Strange to natřel Iron Manovi

A na nového Predátora dohlédne tvůrce Batman vs Superman.

Je to nečekané, ale je to tak, Doctor Strange se stal nejúspěšnějším netýmovým filmem o marvelovském superhrdinovi. O víkendu totiž zdolal hranici 616 milionů dolarů celosvětově, čímž se dostal před Iron Mana (2008), který má na kontě 585 milionů dolarů.

Film Doctor Strange je tak 9. filmem z universa Marvel, který překročil částku 600 milionů dolarů celosvětově.

Je docela překvapení, jak skvěle si film vede, protože Doctor Strange nepatří k úplně nejznámějším postavám od Marvelu. Samozřejmě, je relativně proslulý, ale v popularitě (alespoň jsem si to do teď myslel) je na tom lépe například zmíněný Iron Man.

Ovšem, je nutné připomenout, že se tu bavíme o prvním dílu Iron Mana. Je pravděpodobné, že Doctor Strange překoná tržby i druhého, který si odnesl cca 624 milionů dolarů, ale porazit třetí se mu asi nepodaří, ten se pyšní částkou 1,21 miliardy dolarů.

Film si vede velmi dobře po celém světě, ale hlavně v Asii platí za velký hit. Například v Číně získal už skoro 110 milionů dolarů.

Predátor pod dohledem veterána komiksových filmů

Asi víte, že se aktuálně pracuje na další verzi Predátora, kterou zrežíruje herec z prvního dílu Shane Black. Do hlavní role byl obsazen Boyd Holbrook, těšit se můžeme i na Olivia Munn.

Nové film našel i kameramana, bude jím Larry Fong, což je častý spolupracovník režiséra Zacka Snydera. Pracoval s ním na filmech 300: Bitva u Thermopyl (2006), Watchmen (2009) nebo Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2017).

Nový Predátor bude rebootem prvního dílu, ale bude odkazovat i na události, které se v něm a pokračování z roku 1990 odehrály.

Detaily příběhu zatím nejsou známy, ví se jen, že film bude zasazen do současnosti. Začátek natáčení je naplánován na únor 2017.

Těšíte se na nového Predátora? A líbil se vám Doctor Strange?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat