Gotham: Dočkáme se v seriálu Harley Quinn?

V kině už si zařádila, co v televizi?

Jen málokterý fanda komiksů asi nemiluje šílenou Harley Quinn. Ta se zrodila v kresleném seriálu, ale její popularita je tak velká, že se stala nedílnou součástí komiksů a nedávno byl k vidění i ve veleúspěšném komiksovém filmu Sebevražedný oddíl (2016), kde ji ztvárnila Margot Robbie.

Pokud jde o hrané seriály, zatím jsme ji neviděli (i když vlastně část z ní ano, její ruka se mihla v seriálu Arrow). Čím dál častěji se ale mluví o tom, že by se mohla objevit v seriálu Gotham. Někteří totiž věří, že by se jí mohla stát Barbara Kean.

Co na tuhle teorii říká její představitelka Erin Richards?

"Proběhly o tom rozhovory. Myslím, že by se Barbaře muselo stát něco opravdu velkého, aby se z ní stala Harley Quinn. Protože Harley Quinn je trochu... nemá, alespoň podle mě, stejnou motivaci jako Barbara. Harley Quinn vypadá, že má ráda destrukci za účelem destrukce a to je skvělé, ale mám dojem, že Barbara má větší plán. Sází více na rozum, pokud jde o její přístup, jak se vyšplhal po žebříčku a ovládnout podsvětí. A myslím, že pokud by se měla změnit v Harley Quinn, tak by se muselo stát něco, co by ji zbavilo její plánující stránky, díky čemu by se stala, myslím, v tomto světě vyšinutou. Pro mě právě tohle Harley Quinn reprezentuje. Tohle šílenství a zmatek, které  přicházejí společně s Jokerem, protože oni dva jsou očividně tým."

Zatím to tedy nevypadá, že by se z Barbary vyklubala Harley Quinn, ale tuším, že to její představitelce asi není líto, protože, co si budeme povídat, Margot Robbie v téhle roli zabodovala a nebylo by jednoduché být její "televizní nástupkyní".

Měla by se z Barbary stát Harley nebo to není dobrý nápad?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat