Živí mrtví: Čeká na Eugena nová (a překvapivá) láska?

S kým se dá možná dohromady? POZOR, SPOILERY!!!

Rosita (Christian Serratos) sice byla zakoukaná do Abrahama (Michael Cudlitz), ale to už je hudbou minulosti (nejen proto, že Abraham skončil na maděru). A je jasné, že taková sličná dívka nezůstane dlouho sama.

V komiksu se překvapivě dala dohromady s Eugenem (Josh McDermitt), ale jak víme, tvůrci The Walking Dead se ne vždy drží předlohy. Je možné, že tahle nesourodá dvojka skončí spolu i v seriálu? Co na to představitelka Rosity?

"Myslím, že by to bylo opravdu zajímavé. Ale také si myslím, že by bylo zajímavé, pokud by se to nestalo. Scott Gimple (showrunner seriálu, pozn. redakce) má skvělý způsob, jak zůstat věrný komiksu, ale současně udržet seriál velmi zajímavým, což znamená, že ne nezbytně se v seriálu odehraje to samé, co v komiksu. To je bezesporu obrat, pokud jde o seriál a myslím, že to je to, co je opravdu zajímavé a udržuje lidi fascinované. Netuší, co přijde, i když si myslí, že to vědí."

A vztah Eugena a Rosity by určitě pro mnohé nečekaný byl. Přece jen, není to na první pohled "kompatibilní" dvojka. Na druhou stranu, kdo by si nezamiloval člověka s tak roztomile retro účesem, že?

Hodili by se vám k sobě?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat