Živí mrtví: Proč je seriálový Negan mnohem méně drsný než komiksový?

Vysvětlil jeho představitel.

Pokud znáte komiksového Negana, víte, že je to hodně velký drsňák, který navíc nejde pro sprosté slovo daleko. Jeho seriálové verze se ale zatím jeví jako o něco mírnější, minimálně v oblasti slovníku.

Jak asi víte, v amerických televizích je v pořádku, pokud se lidé sekají na kusy, ale ve chvíli, kdy někdo pronese termín F*CK, spousta lidí zbystří a cenzoři začnou vystrkovat růžky.

A tak tvůrcům seriálu The Walking Dead nezbylo nic jiného, než Negana trochu uklidnit. To potvrdil i jeho představitel Jeffrey Dean Morgan:

"S Neganem si dávám velmi pozor, abych to nepřeháněl. Ve světě, který byl vytvořen, je to skutečné, ve světě The Walking Dead nemůžete mít tohohle chlapíka s červenou šálou a jeho pálkou s ostnatým drátem, který to přehání - a je řeč i o používání anglického jazyka a podobně. Snažím se umírnit jeho komiksovou stránku."

To je více méně opak, pokud Negana srovnáme s jinou komiksovou postavou, kterou si herec zahrál. Řeč je samozřejmě o Komediantovi ze Strážci - Watchmen (2009):

"Jedna věc je číst komiks. A trochu je to vidět také v případě Komedianta - i když Zack (Zack Snyder, režisér filmu, pozn. redakce) doslova natáčel políčko po políčku, takže to byla odlišná věc. Ale trik v případě Walking Dead je, zkoušet to udělat tak, že to pasuje do reálného světa a nepůsobí to jako kreslené." 

Zatím jsme Negana viděli jen párkrát, ale faktem je, že mu "umírnění" příliš neublížilo. Nebo myslíte, že ano?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat