Živí mrtví: Byla nová epizoda moc krvavá? A jak se liší úmrtí dvou oblíbených postav od jiných smrtí v seriálu?

Odpověděl představitel Ricka. POZOR, SPOILERY!!!

Už je to pár dnů od chvíle, co byla odvysílána první epizoda sedmé řada The Walking Dead (recenze), ale události z ní stále ještě rezonují mezi lidmi (rozumějte, mluví se o nich na každém rohu).

A samozřejmě, herci ze seriálu jsou dál bombardováni dotazy fanoušků i novinářů. Tentokrát se odpovědí ujal představitel Ricka Andrew Lincoln, kterého zpovídal server THR.

Samozřejmě padl dotaz, jaké to bylo natáčet tak drsný díl:

"Chtěl jsem pro tyhle dva kluky spravedlnost - dva mí skvělí přátelé, jejich služba seriálu byla tak nádherná... chtěl jsem riskovat vše a vše tam nechat. Bylo to takové, jak jste viděli: bylo to velmi intenzivní a bylo to úplně jiné, než vše, co jsme zatím točili. Mou hlavní obavou bylo to, aby byl odvyprávěn příběh vzpurného muže, který se stal poslušným mužem a to skrze smutek a trauma a to je také důvod, proč to bylo časově poskládáno tímto způsobem. Začnete s mužem, který říká, ´Já tě zabiju," a na konci epizody máte muže, který prosí a děkuje tomuto monstru, které zabilo dva členy jeho rodiny, za to, že ušetřilo životy jeho přátel a rodiny - a paži. Nebyla to procházka růžovým sadem! Pokud bych to věděl - scénář se objevil docela pozdě - zůstal bych v letadle, kdybych to dostal dříve, než jsem dorazil do Atlanty. Bylo to pěkně drsné." 

Redaktoři se dál zeptali na to, jestli byly vraždy Abrahama (Michael Cudlitz) a Glenna (Steven Yeun) něčím odlišné od jiných smrtí v seriálu:

"Můžu mluvit pouze v osobní rovině, protože tenhle seriál je pro mě osobním. Pokud jde o ztrátu Michaela, je to voják a svým vlastním způsobem vůdce a také je to velmi zkušený a talentovaný herec, který, když byl na place, přinesl s sebou energii a profesionalitu a skvělý smysl pro humor. Jeho ztráta byla děsivou ranou, ale také ztratit Stevena... představa, že se vrátíme kvůli další řadě bez mého kamaráda, to dělá tuhle představu mnohem méně lákavou. Tak výrazná je ztráta Stevena. Je jedním z mých nejlepších přátel. Tečka. Je také jedním z otců zakladatelů seriálu. Ví, co je nutné pro natáčení seriálu a dával seriálu každou kapku potu a se seriálem rostl. Ztráta mého přítele a dalšího skvělého vůdce je děsivá a zanechala na place a příběhu stín. Ale takový je příběh, který vyprávíme. Vyprávíme mnohem větší příběh, než ten, který jsme měli v několika minulých letech. Vyvolává to dojem, že jsme skočili do hlubší části bazénu." 

SOUVISEJÍCÍ: SERIÁL ŽIVÍ MRTVÍ JE MOC DRSNÝ, ZVYŠTE VĚKOVOU PŘÍSTUPNOST, ŽÁDAJÍ RODIČOVSKÉ ORGANIZACE

Herec byl také tázán, zda nebyla aktuální epizoda až příliš brutální:

"Neviděl jsem ji. Na seriál se nedívám, takže to nemůžu komentovat. Soudě podle reakcí lidí... všechny jsme požádali, aby společně s epizodou poklekli. Byl to odvážný krok a chytrý, pokud jde o příběh, požádat publikum, aby si kleklo po našem boku."

Jak jste se během sledování zatím posledního dílu cítili vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat