Punisher: K obsazení seriálu se přidává pět herců

Castingoví pracovníci nelení.

Poté, co postava Punishera (Jon Bernthal) zabodovala ve druhé řadě Daredevila (recenze), padlo ze strany Netflixu a Marvelu rozhodnutí, že Frank Castle dostane vlastní seriál.

Sice zatím není jasné, kdy přesně se ho dočkáme, ale už se na něm očividně zběsile pracuje, protože bylo oznámeno, že se k seriálu přidává hned pětice herců.

Kteří? Tak jdeme na to. Jedním z nich je Jason R. Moore, který ztvární Curtise Hoylea, kamaráda hlavní postavy. Ten je navíc jeden z mála těch, kteří vědí, že je Frank naživu.



Paul Schulze si zahraje vysoce postaveného člena CIA Rawlinse, který se s Frankem setkal v Afghanistánu.



Jaime Ray Newman dostala na starost postavu jménem Sarah Lieberman, což je manželka postavy známé jako Micro (Ebon Moss-Bachrach). Ten pomáhá Punisherovi.



Michael Nathanson ztvární tajného agenta Sama Steina.


Posledním nováčkem je Daniel Webber. Jeho uvidíme v roli Lewise Walcotta, mladého veterána, který se těžce přizpůsobuje životu v "normální" společnosti.



Jen dvě z výše zmíněných postavy mají předlohu v komiksu a to Rawlins a Curtis Hoyle, ostatní byly vytvořeny přímo pro seriál.

A nepřekvapivě nechybí vyjádření tvůrců, kteří pějí chválu na obsazení.

"Nemohli jsme žádat o talentovanější skupinu herců, pokud jde o obsazení Punishera od Marvelu. Je vzrušující sledovat, jak každý z nich přivádí své postavy k životu a to s pomocí tak mnohovrstevnatých a rozdílných výkonů," poznamenal výkonný producent a showrunner Steve Lightfoot.

"Marvel TV je velmi pyšná na obsazení Punishera. Každý herec přináší speciální příslib, který doplní výjimečný výkon Jona Bernthala," dodal výkonný producent Jeph Loeb.

Premiéra se odehraje někdy v příštím roce, ale konkrétní datum zatím stanoveno nebylo.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat