Živí mrtví: Bude to velmi velmi temná řada, slibuje představitel Ricka

 No jo, my víme.

Sedmá série The Walking Dead se rychle blíží, na obrazovky dorazí 23. října a tvůrci a herci tak logicky stupňují svou snahu přilákat diváky k obrazovkám. Proto slibují hory doly a termín "hory doly" v tomto případě znamená hodně drsnou podívanou. Potvrzuje to i Andrew Lincoln (Rick), který prohlásil:

"Začínáme způsobem, který jsme nikdy předtím neudělali. A je to opravdu velmi odvážné a je to něco, na co jsem se v komiksu těšil. Vždy jsem si myslel, že právě tehdy to začíná být zajímavé. Protože je to o tom, jak se tyhle rozdílné komunity změní? A jaké druhý společnosti vytvoří? Je to opravdu opravdu skvělé. Je to hlubší. Je to temnější. 

Je to velmi velmi temná řada, ale před úsvitem je vždy tma. Vydržte lidi, protože je to živé. Dává to dojem, že to aktuálně má skvělou formu, kterou (tvůrce Scott M. Gimple, pozn. redakce) v seriálu překonává a je to velmi velmi vzrušující. Začalo to před několika lety a stalo se to mnohem rozsáhlejším, kurážnějším a více dobrodružným vyprávěním, které je chytré jak pokud jde o čas, tak pokud jde o lokace.

Nakonec herec dodal:

"Pokud bychom nebyli smělí a odvážní teď, v sedmé řadě, pak bychom něco nedělali správně." 

Uvidíme, je dopadne premiéra nové série. Očekávání jsou velká a tvůrci se budou muset hodně snažit, aby jim dostáli.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat