Westworld: Hezoun z X-Menů se v seriálu ukázal úplně nahý. Jaké to bylo?

Herec se rozpovídal o docela odvážné scéně.

Máme za sebou tři epizody sci-fi seriálu Westworld (recenze) a už víme, že půjde o velmi odvážnou podívanou. Ať už jde o brutalitu nebo sexuální scény. Někteří herci se už ve Westworldu stačili ukázat nazí a byl mezi nimi i James Marsden (Teddy Flood). Ten se teď pro server THR rozpovídal o tom, jaké to bylo, stanou v rouše Adamově před hereckou legendou jménem Anthony Hopkins:

"To je to, s čím se ve Westworldu potýkáme. Je to vzrušující jízda. Nikdy bych si nepomyslel, že v mé první scéně s Anthony Hopkinsem, jedním z nejlepších a mých nejoblíbenějších herců všech dob, budu naprosto nahý (smích). ´Zdravím, pane!" 

Co si z toho dne pamatujete? Jsem si jistý, že to bylo nezapomenutelné...

"To ano. Ale jsem natolik divný, abych si tyhle podivné okolnosti užil. Čím bizarnější a šílenější okolnosti jsou... Tím myslím, podívejte se na můj život! Jsem nahý před Anthony Hopkinsem, zatímco hraji robota (smích). Tohle šílenství vítám. A samozřejmě, on je vynikající profesionál. Měli jsme střih a mezi záběry, když mi nebylo dovoleno vstát a vzít si na sebe oblečení, mi vyprávěl historky, choval se, jako bych byl oblečený. Je to zábavné; když jste na place a jste nahý, zabere to doslova jednu nebo dvě minuty. Když tyhle minuty skončí, stane se z vás tak trochu exhibicionista (smích). ´Víte, tohle je vlastně velmi pohodlné a osvobozující!´ Ale seděli jsme tam a Tony, tak je rád oslovován, začal vyprávět historky o Marlonu Brandovi. Napodoboval Branda. Měl různé teorie o herectví a mluvil o Gregorym Peckovi a o tom, jak byl každý zvyklý pracovat. Bylo to fascinující. A poté jste ho viděli, jak je znovu online, když se kamery rozjedou a on vklouzne do šíleně geniálního herectví. Bylo to skvělé sledovat, i když jsem byl nahý." 

Není divu, že si James tak rychle zvykl. Přece jen, on vypadá jako z katalogu spodního prádla. Ale my, kteří si rádi přidáme pár knedlíků, když je k obědu svíčková, bychom se asi styděli trochu víc.

Jak se vám zatím seriál Westworld líbí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat