Živí mrtví: Kdy bylo rozhodnuto, koho zabije Negan? A začala nová minisérie

Kdy se tvůrci rozhodli, kdo to odnese?

V neděli bude odhaleno jedno z největších seriálových tajemství poslední doby a to identita oběti Negana (Jeffrey Dean Morgan).

Kdy ale vůbec padlo rozhodnutí, který nebožák to odnese? Bylo to plánováno hodně dopředu nebo s tím někdo přišel až na poslední chvíli? To ví jeden z tvůrců Gregory Nicotero:

"Tohle rozhodnutí bylo učiněno minulý rok, ještě předtím, než jsme se vůbec dostali do finále. Tento příběh se zlomil ve scenáristické kanceláři. Pokud se ohlédnete zpět a podíváte se na historii našeho seriálu, smrt každé z postav nám poskytla příležitost změnit směr seriálu. To platilo i u Shanea a Lori a Hershela a Tyreese a Beth. Seriál je výrazně odlišný poté, co byli tihle lidé zabiti. V tomto případě nám představení Negana a smrt téhle osoby poskytuje šanci pro výraznou změnu kurzu, protože to je to, k čemu daná sezóna v minulém roce vedla."

Tak schválně, kterým směrem se seriál vydá. Co si budeme povídat, párkrát udělal ne zrovna ideální odbočku. Snad to nebude platit i tentokrát.

Odstartovala další minisérie z universa The Walking Dead

Pro fandy Živých mrtvých, respektive prequelu/spin-offu Fear the Walking Dead mám dobrou zprávu. Dočkáme se další minisérie.

Ta první nesla jméno Fear the Walking Dead: Flight 462, nová je nazvaná Fear the Walking Dead: Passage. A stejně jako první minisérie, i tato se objeví během reklamní pauzy ve vysílání The Walking Dead.

Samozřejmě, jednotlivé minutu dlouhé epizody budou dostupné i na webových stránkách AMC a skrze mobilní aplikaci (první díl by už měl být k dispozici).

Epizod bude dohromady 16 a příběh se zaměří na přeživšího, který se bude pokoušet ochránit zraněnou ženu před Chodci.

Zatím není jasné, zda se někteří herci z Fear the Walking Dead zastaví i v minisérii a naopak, ale v případě Fligth 462 k tomu došlo, tak doufejme, že se na podobné provázání obou projektů můžeme těšit i v případě Passage.

Jak se vám líbil Flight 462?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat