The Flash: Nová epizoda byla nejméně sledovaným dílem vůbec. Je seriál v maléru?

Ani druhá epizoda asi tvůrce nepotěšila.

Sledovanost prvních dvou řad seriálu The Flash byla velmi ale velmi dobrá, ale začátek třetí série počtem diváků (ani kvalitou) zrovna neoslnil. Premiérovou epizodu si pustilo 3,1 milionů diváků a rating byl 1,2, což bylo výrazně méně než v případě prvního dílu druhé řady (3,6 milionů lidí a rating 1,4).

A ani výsledky druhého dílu zřejmě tvůrcům radost neudělaly, protože počet lidí, kteří usedli k obrazovkám, ještě klesl. Konkrétně se dívalo 2,75 milionů diváků a rating byl 1,0, což jsou výsledky, na které The Flash není zrovna zvyklý.

Od třetí řady očekávali diváci hodně, ostatně věnuje se oblíbené zápletce Flashpoint, ale zatímco v komiksovém podání je povedená, v případě seriálové verze se objevuje dost stížností, že to není to pravé ořechové.

Je na místě upozornit, že si The Flash stále vede lépe než kolega Arrow, který se bude muset hodně snažit, aby si napravil reputaci po nepovedené čtvrté řadě, ale ani to není pro Flashe zase tak velká útěcha.

Zatím nikdy neklesl počet lidí, kteří seriál sledovali, pod hranici tří milionů, takže 2,75 milionů diváků musí být pro tvůrce zklamáním.

Na jednu stranu jsou to na poměry The CW pořád dobrá čísla, na tu druhou je zřejmé, že zájem výrazně opadává a to by mohlo stanici znervóznit. Přece jen, The Flash asi nebude úplně nejlevnější záležitostí.

Zatím asi nehrozí zrušení, ale pokud bude tenhle trend pokračovat, měli by se fanoušci nejrychlejšímu muže světa začít malinko obávat.

Jak se vám zatím líbí třetí série?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat